Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Koeman wijst andere uitblinker in Oranje dan Gakpo of Malen aan: 'De allerbeste'

Laatste update:

"Ik heb meerdere mooie dingen gezien", zo begint Koeman voor de camera van de NOS. "Het besef was wel bij de ploeg aanwezig dat de vorige wedstrijd heel slecht was in allerlei opzichten."

"Ik vind dat we gedurende de hele wedstrijd heel goed gespeeld hebben. Misschien moesten we alleen in de eerste tien minuten even de spanning van ons af spelen. Daarna vonden we onze vrije mensen en begon het heel goed te lopen."

De ploeg van Koeman speelde een overtuigende wedstrijd en was veel sterker dan Roemenië: 0-3. Cody Gakpo was met een doelpunt en assist de absolute smaakmaker, invaller Donyell Malen was met twee goals tevens belangrijk.

"Met name aan de rechterkant liep het zoals we wilden", zo vervolgt de oefenmeester. "België liet ook al zien tegen Roemenië dat daar ruimtes lagen. Dat hadden we goed geanalyseerd. Denzel Dumfries, Jerdy Schouten, Stefan de Vrij en Steven Bergwijn speelden dat heel goed uit. Daar was veel gevaar."

Na Bergwijn werden ook Nathan Aké en Schouten gewisseld. "Jerdy had wat last, en hij gaf aan dat we hem moesten wisselen. Nathan had de afgelopen dagen al wat last, dus als je goede wissels hebt dan kun je hen wel rust geven."

Verder maakt Koeman duidelijk dat hij niet Malen, Gakpo of Schouten, maar Simons de beste speler van het veld vond. "Hij was absoluut de allerbeste vandaag. Geweldig. Hij was goed bereikbaar en de drive... Hij heeft die agressie altijd en misschien speelt hij iets vrijer op 10. Daar zijn we nu wel achter."

Tegelijkertijd is de bondscoach ook erg positief over doelpuntenmaker Gakpo. "Cody is een speler die vast en fysiek is. Hij is erg belangrijk. Hij is bij veel doelpunten betrokken en hij maakt er zelf ook weer eentje. Een geweldige goal. Dat is een speler met extra kwaliteiten en hij maakt gelukkig op dit moment het verschil", besluit Koeman.

Meer nieuws

PSV doet 'verwoede poging' om groot talent los te weken bij Bayer Leverkusen
3
Turkse bond ontkent dat Merih Demiral geschorst is voor kraker tegen Oranje
138
Ajax beloont talent met nieuw contract: 'Brok in de keel, traantje bij moeder'
8
Van Hooijdonk ziet Nederland Europees kampioen worden: 'Dat denk ik echt'
22
FC Barcelona staat perplex om vermeende PR-stunt van zaakwaarnemer
18
Leiding van AS Roma komt met zeer slecht nieuws voor Rick Karsdorp
19

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties