Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lionel Messi verwacht zware pot tegen Oranje: 'WK was al zwaar, maar nu...'

Laatste update:

Messi, die tegen Australië zijn duizendste officiële wedstrijd afwerkte, denkt een zware kluif aan Oranje te gaan hebben. "Zij spelen heel goed, ze gaat het ons niet makkelijk maken", laat Messi weten tegenover TyC Sports. "Het is een zware tegenstander, die over uitstekende spelers beschikt. Zij staan in de kwartfinale van het WK. Ik weet dat ze het ons moeilijk kunnen maken. Het WK was al zwaar, maar nu we in de kwartfinale staan zal dat nog meer het geval zijn."

Ook bondscoach Lionel Scaloni sprak zich uit over de aanstaande ontmoeting. "Het maakt me trots dat ik het mag opnemen tegen Van Gaal", liet hij weten op de persconferentie na afloop van het duel met Australië. "Hij was al een grootheid toen ik nog speelde bij Deportivo La Coruña en hij heeft veel belangrijke dingen gedaan voor het voetbal", stelt Scaloni lovend. "Het zal een hele mooie wedstrijd worden tussen twee historische landen."

Het zal zeker niet de eerste keer zijn dat beide ploegen elkaar tegenkomen op een WK. Tijdens de mondiale eindronde in 2014 troffen de teams elkaar in de halve finale. Zowel Nederland, dat toen ook getraind werd door Van Gaal, als Argentinië kwam toen niet tot scoren. Uiteindelijk namen de Zuid-Amerikanen de strafschoppen beter. Op het WK van 1998 in Frankrijk stonden de landen tegenover elkaar in de kwartfinale. Toen won Nederland wél (2-1), mede door een historische treffer van Dennis Bergkamp.

Meer nieuws

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
8
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
13
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
20
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
69
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties