Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lionel Messi wordt 'door Mbappé' naar uitgang gedreven bij pessimistisch PSG

Laatste update:

Mbappé verdient sinds zijn recente contractverlenging meer dan twee keer het honorarium van Messi en ook Neymar. Dat is een forse aanslag op het salarishuis van PSG en dat merken de beleidsbepalers nu. Messi en Sergio Ramos lopen immers uit hun contract en de club wil graag verder, maar door Financial Fair Play-regels wordt dat een moeilijk verhaal. L'Équipe schrijft dat de Fransen vooral over de contractverlenging van Messi steeds pessimistischer worden.

Dat is koren op de molen van Barcelona, dat werk zou willen maken van een terugkeer van de clublegende. Het uitblijven van contractverlenging voor Ramos is dan weer goed nieuws voor Al-Hilal. De nummer vier van de Saudische competitie heeft de pijlen gericht op de 37-jarige verdediger en zou al een financieel zeer interessant contract klaar hebben liggen. Het is onduidelijk hoe Ramos tegenover een eventuele overstap naar Al-Hilal staat.

Messi kwam dit seizoen in 32 officiële wedstrijden tot achttien doelpunten en zeventien assists voor PSG. In zijn eerste jaar voor de puissant rijke Fransen kwam hij in het hele seizoen nog tot elf goals en vijftien voorbereidende acties. De captain van de wereldkampioen maakte onlangs ook zijn honderdste doelpunt voor het Argentijnse nationale elftal. In de vriendschappelijke wedstrijd tegen Curaçao (7-0) maakte Messi ook nog doelpunt nummer 101 en 102. Daar had hij 174 interlands voor nodig.

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties