Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lionel Messi zorgt voor irritatie in Parijs: 'Dit is niet logisch'

Laatste update:

Messi ontbrak afgelopen dinsdag in het Champions League-duel met RB Leipzig, waarin PSG genoegen moest nemen met een gelijkspel (2-2). Ook zaterdag was de Argentijn niet aanwezig bij de Ligue 1-wedstrijd tegen Girondins de Bordeaux (2-3), omdat hij nog altijd kampt met knieklachten. Op 29 oktober werd Messi tegen Lille OSC (2-1) al voor rust naar de kant gehaald door trainer Mauricio Pochettino. "We hebben dit uit voorzorg gedaan. Hij kon niet verder, maar het is geen groot probleem. Hij zal beschikbaar zijn voor de volgende wedstrijd", vertelde de keuzeheer toen na afloop.

De aanvaller bleek dus niet beschikbaar voor de volgende wedstrijd, en ook niet voor de daaropvolgende ontmoeting. Hoewel Messi nog altijd aan zijn herstel aan het werken is, verlaat hij wel Parijs om zich komende dagen aan te sluiten bij de Argentijnse selectie. En dat leidt tot ergernis bij Leonardo. "We zijn het niet eens dat een speler vertrekt vanwege interlandverplichtingen, terwijl die in onze ogen niet fit is of herstellende is. Het is niet logisch. Voor dit soort situaties moet de FIFA regels opstellen", aldus de technisch directeur.

Ploeggenoot Leandro Paredes liep een dijbeenblessure op tijdens de vorige interlandperiode, en ontbrak tijdens de laatste vijf wedstrijden van PSG. Desalniettemin volgt de Argentijn het voorbeeld van Messi en reist ook hij af naar zijn vaderland om te spelen in de WK-kwalificatiereeks. Komende zaterdag speelt Argentinië een uitwedstrijd tegen Uruguay, en op woensdag 17 november volgt de clash met Brazilië.

Geheel onverwacht komt het besluit van Messi overigens niet. Toen de 34-jarige superster in augustus de overstap maakte van Barcelona naar PSG, liet hij volgens het Argentijnse TyC Sports een speciale interlandclausule opnemen in zijn contract. De causule stelt dat wedstrijden met Argentinië prioriteit krijgen boven de duels met zijn club. Verder had Messi afgedwongen dat de medische staf van Argentinië toegang heeft tot de faciliteiten van PSG.

-

Meer nieuws

Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
7
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
4
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties