Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liplezen bij Van Gaal verraadt speeltijd tegen VS: 'Dat kon je duidelijk zien'

Laatste update:

Op de persconferentie daags voor het laatste groepsduel leek Van Gaal te hinten op speeltijd voor Simons. "Hij kan een stap maken. Tijdens de trainingen zie ik hoe hij zich tot de rest verhoudt en of hij lef toont of niet. Ik neem waar dat hij als speler een stijgende ontwikkeling doormaakt, dat hij probeert uit te voeren wat we van hem verlangen", zei de keuzeheer over de PSV'er, die voor het WK dé man in vorm was bij de Eindhovenaren.

Toen Van Gaal Simons dinsdag bij een comfortabele voorsprong echter niet binnen de lijnen bracht, kwam dat de bondscoach op veel commentaar te staan. "Wanneer breng je hem dan wel?", vroeg Rafael van der Vaart zich onder meer hardop af bij de NOS. Luijckx weet het antwoord. "Van Gaal zei: 'De volgende keer ga je spelen'. Serieus, dat kon je heel duidelijk zien. Nu begrijp ik dat die gasten met hun hand voor hun mond praten. Van Gaal heeft ook wel het gevoel dat hij Simons tekort heeft gedaan", denkt de oud-verdediger.

Luijckx vervolgt 'dat hij niet in de polonaise wil meegaan', maar zet wel zijn vraagtekens bij het wisselbeleid van Van Gaal. "Als je kijkt wie hij wel laat spelen, dan begrijp ik het niet echt." De bondscoach zelf had overigens een broertje dood aan de kritiek, zo liet hij achteraf blijken. "Als ik iets zeg over dat een speler een goede stap heeft gezet, 'moet hij meteen in het Nederlands elftal'. Zo werkt het allemaal niet. Je moet je plaats verdienen", aldus Van Gaal.

WK
Nederland
2 - 0
Qatar

Meer nieuws

Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
0
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
7
Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG
3
AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
6
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties