Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lisandro Magallán blijkt rechtenstudent: 'Ik bereid vakken voor in Nederland'

Laatste update:

Adalberto Magallán was niet alleen een voormalig profvoetballer maar ook een bekende advocaat. Magallán junior hoopt ooit in zijn voetsporen te treden en heeft zijn propedeuse inmiddels binnen. "Maar ik ben nog lang niet klaar", vertelt de verdediger in gesprek met de NOS. "Ik probeer het op afstand te doen. Ik bereid vakken voor in Nederland en als ik weer in Argentinië ben, probeer ik wat tentamens te halen."

Studeren is in de optiek van Magallán ook een manier om mentaal fris te blijven. "Ik doe het omdat ik het leuk vind en gebruik het als afleiding om naast het voetbal ook nog aan iets anders te denken." Magallán gaat zich nu toeleggen op het leren van de belangrijkste voetbaltermen om op het veld met de rest te communiceren. De communicatie verloopt nu vooral via landgenoot Nicolás Tagliafico. "Nico heeft me ontzettend geholpen."

"Hij heeft me voorgesteld aan mijn ploeggenoten en de mensen van de club. Ik vind het belangrijk, een Argentijn in het team", besluit Magallán. "Met hem kan ik Spaans spreken. Hij helpt me ook om met de anderen te praten." Magallán maakte op het trainingskamp van Ajax in de Verenigde Staten zijn officieuze debuut voor de Amsterdammers. Mogelijk krijgt hij zondag tegen sc Heerenveen zijn eerste officiële minuten.

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties