Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lisandro Martínez bewijst het ongelijk van Carragher met opvallende statistiek

Laatste update:

Het kwam eerder deze zomer tot een hereniging tussen Erik ten Hag en Martínez toen United besloot om ruim 57 miljoen euro over te maken naar Ajax. The Red Devils kenden een valse start in de Premier League met nederlagen tegen Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford (4-0), waarna de kritiek op Martínez aanzwol. Carragher ging zelfs zo ver door te stellen dat de Argentijns international niet succesvol kan zijn in de huidige formatie van United.

"Nu moeten we nooit te vroeg oordelen over managers of spelers, maar ik ben ervan overtuigd dat dit niet gaat werken, omdat hij met zijn lengte (1,75 meter, red.) niet in een achterste lijn van vier verdedigers kan spelen", zei de voormalig Liverpool-verdediger na de nederlaag tegen Brentford bij Sky Sports. "Misschien kan hij als linksback spelen of in een defensie van drie verdedigers, maar in deze formatie gaat het niet werken in de Premier League." Carragher herhaalde na de zege van United op Liverpool (2-1) zijn woorden over Martínez, ondanks dat de centrumverdediger door United werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

Martínez was zaterdag tijdens de 0-1 zege op Southampton opnieuw een van de uitblinkers in de ploeg van Ten Hag en de statistieken spreken voorlopig in zijn voordeel. Martínez won in de drie Premier League-duels waarin hij in actie kwam tot nog toe 83 procent van zijn luchtduels. Hiermee blijft hij langere topverdedigers als Kalidou Koulibaly en Rubén Dias voor.

Premier League
Southampton
0 - 1
Manchester United

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - Excelsior
0
'Gewilde José Mourinho kan opvallende stap maken in de voetballerij'
1
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
59
Ajax nadert akkoord met OGC Nice over Francesco Farioli
51
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
18
UEFA maakt speelsteden bekend voor finales Europese hoofdtoernooien
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties