Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lisandro Martínez geniet van spelen met Lionel Messi: 'Dat geeft mij kippenvel'

Laatste update:

Martínez verwacht niet dat la Albiceleste een makkelijke avond gaat krijgen tegen Oranje. "Het zal zwaar worden. Elke wedstrijd op het WK is zwaar. We weten allemaal dat het Nederlands elftal erg goede spelers heeft. Nu moeten we van dit moment genieten en ons vervolgens optimaal voorbereiden op de wedstrijd tegen Nederland." Martínez kwam tijdens dit WK tot dusver 161 speelminuten in actie, verdeeld over drie duels. Nicolás Otamendi en Cristian Romero krijgen voornamelijk de voorkeur in de basis van bondscoach Lionel Scaloni.

Toch is Martínez blij met elke minuut die hij krijgt, met name wanneer Messi ook op het veld staat. "Om hem dan nog alles te zien geven, geeft mij kippenvel. Je geeft als medespeler alles voor hem. Hij is de beste van iedereen en om hem als teamgenoot te hebben, maakt me zo ontzettend trots." De 35-jarige sterspeler van Paris Saint-Germain staat momenteel op drie doelpunten en één assist dit toernooi.

Martínez komt vrijdag een hoop bekenden tegen in het Lusail Stadion. In Amsterdam speelde hij in de afgelopen jaren samen met Remko Pasveer, Jurriën Timber, Daley Blind, Kenneth Taylor, Steven Berghuis, Davy Klaassen en Noa Lang. Met een aantal jongens heeft hij nog altijd contact. "Ik denk dat ik ze nog wel even een berichtje ga sturen ja." De linksbenige mandekker leverde Ajax afgelopen zomer ruim 57 miljoen euro op met zijn transfer naar the Red Devils.

WK
Nederland
2 - 2
Argentinië
Wordt Lisandro Martínez het meest gemist van de vertrokken Ajacieden?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties