Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lisandro Martínez laat rugnummer 21 nu lopen en maakt opvallende keuze

Laatste update:

De positie van verdedigende middenvelder lijkt nog steeds niet optimaal ingevuld in Manchester. United heeft met Fred, Scott McTominay en James Garner meerdere opties voor de plek, al lijken de fans op een speler met meer kwaliteit te rekenen. Ook Martínez wordt door de Engelse media genoemd als optie. Bij Ajax speelde Martínez in zijn eerste seizoen 22 wedstrijden als defensieve middenvelder. Op dat moment was Ten Hag al de hoofdtrainer in Amsterdam. Later werd Martínez enkel nog gebruikt als centrale verdediger.

Ook Jaap Stam gaf eerder tegenover het Algemeen Dagblad al aan dat hij denkt dat Ten Hag Martínez eventueel als optie voor het middenveld ziet. "Martínez is heel vaardig en creatief in zijn passing. Hoe meer van dat soort spelers, hoe meer Ten Hag de bal kan houden en hoe minder hij tegen counters aanloopt. Omdat Martínez comfortabel aan de bal is, kan hij ook voor de verdediging spelen. Ik sluit niet uit dat Ten Hag hem juist daar gaat gebruiken." Stam zelf speelde tussen 1998 en 2002 ook met rugnummer 6 bij United.

Martínez speelde afgelopen woensdag zijn eerste oefenwedstrijd voor Manchester United in een besloten duel tegen Wrexham FC (4-1 winst). Het is niet bekend op welke positie de Argentijn speelde tegen de club van acteur Ryan Reynolds. Ook Christian Eriksen beleefde zijn officieuze debuut en deed dat zelfs met een doelpunt. Aanstaande zaterdag oefent het elftal van Ten Hag in Oslo tegen Atletico Madrid. Een dag later speelt United op Old Trafford tegen het Rayo Vallecano van Radamel Falcao.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
120
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties