Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Live bij de NOS op NPO 1 om 17.30 uur: Finale UEFA Futsal EURO 2022

Laatste update:

14.30 uur Spanje - Oekraïne
Ondanks support van de vele fans op de tribune tijdens de halve finalea in Amsterdam, slaagde Oekraïne er niet in om van Rusland te winnen. Ook voor Spanje eindigde de avond met een 3-2 verlies tegen de huidig Europees Kampioen Portugal. Lukt het Oekraïne om Spanje voor het eerst in de geschiedenis van het EK Futsal van het podium te stoten en de derde plek in te nemen? Of pakt Spanje voor de twaalfde keer een plek bij de beste drie van Europa? Het duel is live te volgen via nos.nl en op uefa.tv.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

17.30 uur Portugal - Rusland
De Russische zaalvoetballers behaalden vrijdag in de Ziggo Dome de finale door Oekraïne met 3-2 te verslaan. Door een fantastische comeback van de Portugezen in de halve finale tegen Spanje, wisten ook zij met een 3-2 de finale van het EK Futsal te bereiken. Sterspeler Zicky deed zijn naam
eer aan in de 'Zicky Dome'. De finale tussen Rusland en Portugal wordt een primeur. De landen stonden niet eerder tegen elkaar in de eindstrijd. Kunnen de Portugezen hun titel prolongeren of pakt
Rusland voor het eerst sinds 1999 de titel? Op naar de finale van UEFA Futsal EURO 2022!

Tover jouw huiskamer om tot een Futsal walhalla!
Wil jij de wedstrijden beleven alsof je er live bij bent? Wij hebben een speciaal EK Watch @ Home pakket samengesteld die jouw woonkamer in één klap omtovert tot een futsal walhalla. Je hoeft namelijk niks te missen van de finale, die live te zien zijn op NPO1, NOS.nl, in de NOS-app. De troostfinale is te zien via UEFA.tv.

Enjoy the artists of futsal live!

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
36
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
43
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties