Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea reist met flinke zak geld af naar Madrid, maar krijgt nul op het rekest

Laatste update:

Een openingsbod van Chelsea is dus niet genoeg. Of de club, met kersvers manager Enzo Maresca aan het roer, terugkomt met een hernieuwd bod, is vooralsnog onduidelijk. Duidelijk lijkt dat Chelsea op zoek is naar een nieuwe spits.

Nicholas Jackson is daar momenteel de eerste spits, waar Christopher Nkunku ook in de punt van de aanval uit de voeten kan. Armando Broja en David Datro Fofana keren terug van uitleenbeurten, maar lijken nog niet hoeven te rekenen op speelminuten bij the Blues.

Eerder toonde Chelsea ook al interesse in Aston Villa-aanvaller Jhon Durán. De twintigjarige Colombiaan wordt door de Londenaren ook als serieuze optie gezien tijdens de komende transferwindow.

Omorodion wordt dit seizoen door Deportivo Alavés gehuurd van Atlético. In 35 optredens in het blauw-witte shirt van Alavés bleek de 1 meter 93 lange spits goed voor negen doelpunten en één assist.

De Spanjaard met Nigeriaanse roots scoorde in het eerste duel van het seizoen tegen zijn eigenlijke werkgever. Volgens het gerenommeerde Transfermarkt is Omorodion met 35 miljoen euro momenteel de meest waardevolle speler van Atlético.

Dat is best opvallend, want de jeugdinternational speelde nog geen minuut voor de Madrilenen. Toch kunnen de hoofdstedelingen flink cashen, mits zij besluiten de aanvaller te laten gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Programma, uitslagen en standen van het EK: alle achtstefinalisten bekend
5
Turkije verslaat tiental Tsjechië en krijgt op papier gunstige achtste finale
62
Nederland speelt tegen Roemenië en heeft ook daarna in potentie gunstig schema
86
Oranje treft Roemenië na daverende stunt van Georgië tegen Portugal
114
Van Hooijdonk baalt: 'Van Basten richt pijlen al vijf jaar op hem, makkelijk'
35
Zeer ongunstige ontwikkeling voor Nederland in duel Tsjechië - Turkije
81

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties