Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Fout van Dávid Hancko komt Slowakije duur te staan tegen Roemenië

Laatste update:

Slowakije stond in de openingsfase onder druk, maar kwam via een knappe goal van Ondrej Duda op voorsprong. De middenvelder kopte fraai binnen uit een voorzet van Juraj Kucka: 1-0.

Roemenië knokte zich na ruim een half uur spelen terug. Ianis Hagi kwam over rechts naar binnen gedribbeld en viel over een uitgestoken been van Feyenoorder Hancko.

Scheidsrechter Daniel Siebert wees direct naar de stip, waarna een lange VAR-check volgde om te bepalen of de overtreding wel binnen het strafschopgebied was gemaakt. De conclusie na een minutenlange pauze was: penalty voor Roemenië. Die werd door ex-Ajacied Razvan Marin vernietigend in de kruising geschoten: 1-1.

Hancko kreeg overigens aanvankelijk geel voor de overtreding, maar die werd na de VAR-check opvallend genoeg ingetrokken.

Meer nieuws

14 transfervrije topspelers die deze zomer gratis zijn op te pikken
26
Bart Verbruggen onthult in hoeverre Oranje al bezig is met strafschoppen
9
Memphis en Wijnaldum verschijnen met nieuwe coupe op training Oranje
0
Commentator Teun de Boer vanaf komend seizoen nog maar op één zender te horen
6
VZ Kort: Argentinië mist Messi in laatste groepsduel op Copa América
77
Vriends vertrekt na acht seizoenen bij Sparta en gaat buitenlands avontuur aan
16

Meer sportnieuws

Reacties