Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goed nieuws uit ziekenboeg van Feyenoord: 'Denk dat de bekerfinale haalbaar is'

Laatste update:

Het was in de slotfase van het bekerduel met Groningen flink schrikken voor Stengs en het publiek in De Kuip. De linkspoot moest het veld per brancard verlaten na een onbesuisde tackle van Marvin Peersman en al snel gingen de gedachten terug naar augustus 2017, toen Stengs een zware knieblessure opliep en meer dan een jaar moest revalideren.

Ook Arne Slot dacht direct terug aan dat moment, zo vertelde hij na het duel op de persconferentie. De trainer zei dat Stengs nog steeds de gevolgen van zijn zware knieblessure ondervindt en dat 'hij niet bij Feyenoord had gespeeld als hij die blessure niet had opgelopen'.

Stengs, die deze week zijn rentree op het trainingsveld bij Feyenoord maakte, denkt dat hij inzetbaar kan zijn in de bekerfinale. De Rotterdammers treffen NEC op 21 april. "Ik ben nu wel aan het trainen. Wanneer ik weer een wedstrijd kan spelen weet ik nog niet precies. Of de bekerfinale haalbaar is? Ik denk het wel", aldus de Feyenoorder.

De achtvoudig international van het Nederlands elftal is een belangrijke pion op het middenveld van Slot. Stengs brengt creativiteit in het elftal van de regerend landskampioen en werd gedurende zijn afwezigheid vervangen door Ramiz Zerrouki.

De linkspoot kwam afgelopen zomer voor zes miljoen euro over van OGC Nice en kwam tot dusver tot 34 wedstrijden namens Feyenoord. Daarin was Stengs goed voor zeven doelpunten en veertien assists. Ook maakte hij dit seizoen zijn rentree in het Nederlands elftal en noteerde hij een hattrick in de uitwedstrijd tegen Gibraltar (0-6).

Feyenoord boekte zonder Stengs overwinningen op Heracles Almelo (3-0) en sc Heerenveen (2-3) en pakte een punt in de topper tegen PSV (2-2). De Rotterdammers staan, met nog acht wedstrijden te gaan, negen punten voor op nummer drie FC Twente en tien punten achter PSV. Directe kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League lijkt daardoor zo goed als zeker voor het team van Slot.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
5
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties