Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

The Telegraph: Justin Bijlow in beeld bij slechts 1 club uit de Premier League

Laatste update:

The Telegraph bevestigt donderdag dat Bijlow in beeld is om tweede doelman te worden bij the Gunners, maar schrijft verder niets over Liverpool. Arsenal overweegt zich te melden bij Feyenoord indien Ramsdale de club wil verlaten. Dat is vooralsnog niet gebeurd.

Ramsdale hoopt elders weer eerste doelman te worden en geniet belangstelling van onder meer Newcastle United. Arsenal gaat huurling David Raya komende zomer definitief overnemen van Brentford, maar wil daarbij een reservedoelman vastleggen die serieus kan concurreren voor de plek onder de lat.

Achtvoudig Oranje-international Bijlow wordt gezien als serieuze kandidaat. Arsenal zal wel in de buidel moeten tasten om de Rotterdammer te strikken. Bijlow ligt in De Kuip nog tot medio 2026 vast. De sluitpost hoopt komende zomer eerst actief te zijn namens het Nederlands elftal op het EK in Duitsland.

Timon Wellenreuther


Zolang Feyenoord geen nieuwe trainer heeft, is het onduidelijk wie zich kan opmaken voor een basisplaats als keeper van de Stadionclub. De Rotterdammers hebben naast Bijlow met Timon Wellenreuther een tweede uitstekende doelman in huis. Van de Duitser is bekend dat hij niet nog een seizoen tweede viool wil spelen in De Kuip.

Andersom lijkt het ondenkbaar dat Bijlow als reservedoelman bij Feyenoord blijft. Het kind van de club heeft door de jaren heen een behoorlijke status opgebouwd, ondanks de vele blessures die hem teisterden.

Bijlow staat inmiddels op 146 officiële wedstrijden namens Feyenoord, waarin hij 54 clean sheets wist te noteren. In totaal moest de international 151 tegentreffers incasseren. Met zijn jeugdliefde wist Bijlow beslag te leggen op de landstitel (2016/17 en 2022/23), TOTO KNVB Beker (2017/18 en 2023/24) en Johan Cruijff Schaal (2018 en 2019). Daarmee gaat hij nu al de boeken in als een zeer succesvolle doelman bij Feyenoord.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Tv-commentator bij Servië - Engeland wordt plots onderbroken door muziek
2
Willy Dullens (79), viervoudig Oranje-international, overleden
0
Lukas Podolski komt met 'genadeloze bespotting' van Memphis Depay
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
19
Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'
9
Wijnaldum legt uit waarom zijn invalbeurt bij Nederland - Polen niet slaagde
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties