Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool afgetroefd door competitiegenoot in strijd om Werner'

Laatste update:

De 24-jarige Werner heeft een afkoopclausule van zestig miljoen euro in zijn contract staan en dat bedrag lijkt geen onoverkomelijk obstakel te vormen voor the Blues, die zich eerder voor veertig miljoen al verzekerden van de komst van Hakim Ziyech. Werner heeft volgens de berichtgeving een vijfjarig contract voorgeschoteld gekregen, tegen een jaarsalaris van ruim tien miljoen.

Timo Werner geeft vervolg aan geweldig seizoen

Chelsea troeft, als het erin slaagt om Werner binnen te halen, onder meer competitiegenoot Liverpool af te troeven. The Reds werden in de afgelopen tijd genoemd als meest nadrukkelijke gegadigde en manager Jürgen Klopp sprak ook telefonisch met zijn landgenoot. De aanstaand kampioen van Engeland was met het oog op de financiële gevolgen van de coronacrisis echter niet bereid om aan Werners volledige clausule te voldoen en wilde daarom met Leipzig om de tafel om te onderhandelen.

Die Roten Bullen bleven op hun beurt vasthouden aan het vooraf afgesproken bedrag, waardoor Chelsea nu toe kan slaan. Voor Werner lijkt er zodoende een einde te komen aan een dienstverband van vier jaar bij Leipzig, dat hem in de zomer van 2016 voor veertien miljoen oppikte bij VfB Stuttgart. De 29-voudig international van Duitsland speelde sindsdien 154 wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 92 doelpunten.

Lijkt Chelsea jou een goede club voor Timo Werner?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
0
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
20
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties