Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool ambitieus: 'Resultaat van Manchester City geeft ons deze kans'

Laatste update:

The Reds staan nu op de vijfde plek, met een achterstand van twee punten op het als vierde geklasseerde Manchester United. Runner-up Manchester City heeft een voorsprong van slechts vier punten op Liverpool en ging zaterdag onderuit bij Burnley. De ambities van Rodgers met betrekking tot de afloop van dit seizoen zijn dan ook groot; de coach gaat voor de tweede plaats.

"Iedereen praat over plek vier, maar dat was vorig jaar ook zo. Wij willen zo hoog mogelijk eindigen en ik denk dat het resultaat van Manchester City van afgelopen weekend ons de kans geeft om tweede te worden", vertelt Rodgers in de Engelse media. "We worden steeds volwassener en deze ongeslagen serie geeft ons veel vertrouwen, dat nemen we mee in de komende wedstrijden." Liverpool krijgt zondag op Anfield bezoek van Man United.

-
Denk je dat Liverpool als tweede eindigt in de Premier League?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties