Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool beleeft met nieuw blessuregeval pijnlijke generale voor Ajax

Laatste update:

Liverpool-manager Jürgen Klopp uitte voorafgaand aan het bezoek aan het AMEX Stadium zijn ongenoegen over het feit dat zijn ploeg op zaterdagmiddag alweer vroeg moest aantreden na de midweekse inspanningen in de Champions League, waarin met 0-2 verloren werd van Atalanta. Ten opzichte van dat duel verdwenen Rhys Williams, Joel Matip, Curtis Jones, Divock Origi en Sadio Mané uit de basiself, ten faveure van Fabinho, Nathaniel Phillips, Takumi Minamino, Roberto Firmino en Diogo Jota. De bezoekers gingen aan de Engelse zuidkust het best van start en kregen al snel mogelijkheden via Jota en Salah.

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Sprookjeseinde raakt verder uit zicht voor Klopp na zeperd in Merseyside Derby

'Farmers league stuff', klinkt het op Twitter na deze charge van Joël Veltman op Roberto Firmino. ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 28 november 2020

Tegelijkertijd kwam Liverpool al vroeg in het duel met de schrik vrij, toen Aaron Connolly vrij opdook in het strafschopgebied en oog in oog met doelman Alisson Becker naast schoot. Na twintig minuten spelen kreeg Brighton de grootste kans om op voorsprong te komen, toen scheidsrechter Stuart Attwell de bal op de stip legde na een overtreding van Neco Williams op Connolly. Neal Maupay plaatste de bal vanaf elf meter echter naast de paal en moest zich snel daarna ook nog geblesseerd laten vervangen. Ook Liverpool was voor rust nog buitengewoon dicht bij de openingstreffer.

Minamino wist Mohamed Salah met een bekeken passje een vrije doortocht te bieden. De aan de defensie van Brighton ontsnapte aanvaller wist doelman Matthew Ryan te verschalken met een stuiterend schot, maar door deze treffer ging na inmenging van de lijntjes van de videoscheidsrechter een streep. Salah bleek na de pass van Minamino enkele millimeters buitenspel te hebben gestaan. Het duurde tot een kwartier na rust alvorens de ban wél gebroken werd in Brighton.

?? AFC Ajax opgelet: dit is de man bij Liverpool FC die in een bloedvorm verkeert ?

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 28 november 2020

Salah bracht Jota in stelling, die na een dribbel in het strafschopgebied met een droge knal zijn negende treffer in dertien wedstrijden voor Liverpool aantekende. Het was bovendien al zijn vijfde treffer in acht Premier League-wedstrijden, waarmee hij even snel als Robbie Fowler en sneller dan Dirk Kuyt en Salah (vijf treffers in negen duels) tot dit aantal komt. Het restant van het duel verliep vervolgens niet zorgeloos voor de bezoekers, want een kwartier voor het einde moest James Milner met een hamstringblessure vervangen worden door Jones. Kort hiervoor had Adam Lallana (ex-Liverpool) al noodgedwongen het veld moeten verlaten na een invalbeurt van slechts acht minuten.

In de slotfase zette Brighton nadrukkelijk aan in de zoektocht naar de gelijkmaker. Liverpool leek zes minuten voor tijd echter voor de definitieve beslissing te zorgen, toen de ingevallen Mané raak kopte. Andermaal zette de VAR wegens buitenspel een streep door een doelpunt van Liverpool. De videoscheidsrechter speelde in de blessuretijd andermaal een hoofdrol, toen scheidsrechter Attwell naar het scherm geroepen werd na een vermeende overtreding van Andy Robertson op Danny Welbeck. Ondanks dat het leek dat Robertson louter probeerde om de bal weg te schieten, besloot Attwell een strafschop te geven. Pascal Groß schoot raak vanaf de stip en bezorgde Liverpool daarmee een uiterst slecht gevoel in aanloop naar het duel met Ajax van komende dinsdag.

-
Gaat Ajax winnen op bezoek bij Liverpool?

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
4
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
2
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties