Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool beloont revalidatie van 367 dagen met nieuwe verbintenis'

Laatste update:

Oxlade-Chamberlain raakte vorig seizoen in de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League tegen AS Roma (5-2 zege) zwaar geblesseerd aan de knie en moest onder het mes. De middenvelder spendeerde net iets langer dan een jaar in de ziekenboeg, maar bij Liverpool is er nog voldoende vertrouwen in hem. Oxlade-Chamberlain kan binnen afzienbare tijd zijn handtekening zetten onder een nieuw, tot 2023 lopend contract op Anfield.

Daarmee komt Oxlade-Chamberlain een jaar langer vast te liggen dan nu. Liverpool nam de 32-voudig Engels international in de zomer van 2017 voor 38 miljoen euro over van Arsenal. De middenvelder heeft voorlopig 43 wedstrijden voor Liverpool achter zijn naam staan, waarin hij goed was voor 5 doelpunten en 8 assists. Jürgen Klopp, manager van the Reds, toonde zich na afloop van de wedstrijd tegen Huddersfield uitermate content met de rentree van Oxlade-Chamberlain.

"Het is briljant, het was zo goed om hem weer te zien lachen. Het is cool, een perfect dag. Er is niemand geblesseerd geraakt en we hebben de wedstrijd op een indrukwekkend wijze gewonnen", aldus Klopp. "Ox is zo'n fantastische jongen en misschien nog wel beter als speler. Stel je eens voor! We zijn heel blij voor hem. Je ziet het aan Kevin De Bruyne, wat een speler is dat. Maar hij kwam terug van een blessure, je moet hem inbrengen en hij staat er. De intensiteit van de competitie is daar eigenlijk te hoog voor."

Goede zet van Liverpool?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
0
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
4
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
40
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
6
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
61
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties