Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool bereikt akkoord over transfer van 83 miljoen

Laatste update:

Swansea City ziet in Philip Billing een mogelijke opvolger van Everton-doelwit Gylfi Sigurdsson, maar moet verder kijken. Huddersfield Town heeft de Welshe club duidelijk gemaakt dat Billing niet te koop is. (Daily Mail)

Liverpool en RB Leipzig hebben eindelijk overeenstemming bereikt over Naby Keïta. De middenvelder maakt voor een recordbedrag van 83 miljoen euro de overstap naar de Merseyside-club. (Sunday Express)

Ook al komen Leicester City en AS Roma tot een vergelijk, Riyad Mahrez wil niet naar het Stadio Olimpico. De spelmaker uit Algerije heeft zijn zinnen op een zomerse transfer naar Arsenal gezet. (The Sun)

Manchester United heeft deze week een formeel bod van 45 miljoen euro op Eric Dier uitgebracht. Tottenham Hotspur ziet echter geen reden om de middenvelder, die tot medio 2021 vastligt, te laten gaan. (Daily Mirror)

Ajax hoeft zich mogelijk geen zorgen te maken over Dalbert Henrique. De linksback van OGC Nice staat op het punt om voor dertig miljoen euro over te stappen naar Internazionale. (France Football)

Vind jij dat Naby Keïta 83 miljoen euro waard is?

Meer nieuws

Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
5
Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
8
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
8
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
50
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
10
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties