Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool blijft bovenin meedoen na late strafschop

Laatste update:

Geen team maakte in het huidige kalenderjaar meer uitdoelpunten in de Premier League dan Liverpool (26 stuks), maar zaterdag wilde het aanvankelijk niet vlotten met het team van Jürgen Klopp. Men speelde een matig eerste half uur en schoot in de eerste helft niet één keer tussen de palen. Swansea beloonde zichzelf na acht minuten voor de goede en felle start, want Leroy Fer tikte van dichtbij binnen en maakte daarmee alweer zijn vierde competitietreffer van het seizoen. In het vervolg van het eerste bedrijf kreeg Jack Cork nog twee mogelijkheden, maar hij stuitte op Loris Karius en kopte even later in buitenspelpositie naast.

Liverpool leed veel balverlies en kwam maar niet op gang en zocht dan ook met een onprettig gevoel de kleedkamer van het Liberty Stadium op. Daar kwam ook nog eens bij dat Klopp na een kwart wedstrijd al een wissel had moeten doorvoeren, want Adam Lallana moest zich vanwege een blessure laten vervangen door Daniel Sturridge. In de tweede helft kwam Liverpool een stuk gretiger voor de dag en nadat Sadio Mané al dicht bij de 1-1 was geweest, maakte Roberto Firmino na negen minuten spelen alsnog de gelijkmaker in Wales. De Braziliaan kopte raak nadat Jordan Henderson de bal in het strafschopgebied had gelepeld.

Swansea, dat zijn laatste vijf thuiswedstrijden niet wist te winnen, kreeg hierna ook nog het deksel op de neus. Liverpool bleef de dominante partij en nadat James Milner en Coutinho al mogelijkheden hadden gekregen, mocht Milner zes minuten voor tijd na een overtreding van Angel Rangel aanleggen vanaf elf meter. De Engelsman schoot zijn vierde strafschop van het seizoen binnen en zorgde voor veel opluchting en blijdschap op de bank bij de bezoekers. Francesco Guidolin, de manager van the Swans, lijkt nu serieus te moeten vrezen voor zijn ontslag. Georginio Wijnaldum deed overigens 85 minuten mee.

Premier League
Swansea City
1 - 2
Liverpool
Een terechte zege voor Liverpool?

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties