Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool continueert imposante thuisreeks en is alleen koploper

Laatste update:

Brighton verraste vorig weekend vriend en vijand door Manchester United met 3-2 te verslaan, maar op het aanvalsspel van Liverpool had de formatie van Chris Hughton in de openingsfase geen antwoord. The Reds trapten het gaspedaal vanaf de eerste minuut in en hadden uiteindelijk 23 minuten nodig om de ban te breken. James Milner ontfutselde Yves Bissouma de bal op de helft van Brighton, waarna Roberto Firmino Mohamed Salah aan het werk zette. De Egyptische superster vond vervolgens met een geplaatst schot de verre hoek en bezorgde Liverpool zo een relatief vroege voorsprong.

Liverpool was vlak daarvoor overigens al tweemaal dicht bij de openingstreffer geweest: Firmino werd van dichtbij gestuit door Mathew Ryan en even later trof Trent Alexander-Arnold de lat uit een vrije trap. Brighton, waar Davy Pröpper basisspeler was en Jürgen Locadia en Alireza Jahanbakhsh opnieuw vanaf de reservebank startten, had weinig in de melk te brokkelen en mocht van geluk spreken dat het de rust haalde zonder verdere kleerscheren. Zo voorkwam Ryan nog dat Milner kon scoren en schoot Firmino op slag van rust rakelings over.

Daardoor hield Brighton uitzicht op een resultaat. Anthony Knockaert was kort na de onderbreking na goed voorbereidend werk van Glenn Murray dicht bij de gelijkmaker, maar zijn poging ging uiteindelijk voorbij aan het doel van Alisson Becker. Klopp zag hoe zijn elftal minder aan voetballen toekwam en besloot halverwege de tweede helft met Jordan Henderson als invaller extra zekerheid in te bouwen. Bij Brighton mochten Locadia en Jahanbakhsh nog opdraven als invallers, maar een gelijkmaker was the Seagulls uiteindelijk niet meer gegeven, mede doordat Alisson in de 89e minuut geweldig redde op een kopbal van dichtbij.

-
Liverpool verdiende de zege

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
126
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
312
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
39
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
21
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties