Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool deed tevergeefs navraag in Madrid, Monaco en Parijs'

Laatste update:

Trainer Brendan Rodgers lijkt er niet gerust op dat hij het met Sturridge en Lambert wel redt in de Premier League. Er zou bij Real Madrid, AS Monaco en Paris Saint-Germain zijn geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Karim Benzema, Radamel Falcao en Edinson Cavani, maar het antwoord was iedere keer weer 'nee'. De eerste, tweede en derde keus van the Reds kan dus niet gehaald worden.

De voorbije dagen is Liverpool hardop in verband gebracht met Samuel Eto'o, die ook in de belangstelling staat van Ajax en Everton. De 33-jarige spits is echter geen favoriet van de supporters en bovendien is het twijfelachtig of hij een heel seizoen lang voor dreiging kan en zal zorgen op Anfield. Wilfried Bony is ook meerdere keren genoemd. Swansea City wil 25 miljoen euro voor hem ontvangen.

Moet Liverpool er nog een goede spits bij hebben?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties