Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool denkt aan Duits international: 'Als hij gaat zullen we door moeten'

Laatste update:

Julian Brandt van Bayer Leverkusen lijkt ook een optie te zijn om naar Anfield te komen, zo weet Goal te melden. Zijn vader en zaakwaarnemer geeft echter aan dat er nog geen concrete plannen zijn: "Natuurlijk is er interesse, maar er zijn nog geen gesprekken of onderhandelingen met andere clubs. De beslissing is aan Julian en die wordt vaak vanuit de onderbuik genomen. Timing speelt een belangrijke rol." Technisch directeur van die Werkself Rudi Völler weet dat hij op een gegeven moment waarschijnlijk afscheid zal moeten nemen van de viervoudig Duits international.

"We weten hoe Julians contract eruitziet en we weten dat hij het hier naar zijn zin heeft. Het zou echter niet de eerste keer zijn dat een speler op een punt komt dat hij wil vertrekken. Ik hoop dat dit niet zal gebeuren met Julian, maar als het gebeurt zullen we verder moeten", tekent Express op. De aanvaller staat nog tot 2019 onder contract in Leverkusen en heeft naar verluidt een transferclausule van een kleine twintig miljoen euro, die in 2018 in zal gaan.

Denk jij dat Julian Brandt naar Liverpool zal gaan?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties