Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool doet aankoop én vindt nieuwe club voor Sepp van den Berg

Laatste update:

Bij Liverpool is men ervan overtuigd dat Van den Berg enkele zogeheten key areas in zijn spel zal ontwikkelen, als hij op regelmatige basis speelminuten gaat maken in een eerste elftal. Dat moet gaan gebeuren bij Preston, dat momenteel elfde staat op het tweede niveau van Engeland. Davies, die nog tot komende zomer onder contract stond bij Preston, maakt de overstap naar de Premier League. De 25-jarige verdediger staat sinds 2012 onder contract bij Preston en werd tussentijds verhuurd aan York City, Tranmere Rovers, Southport, Newport County en Fleetwood Town.

Klopp zit dit seizoen krap in de centrale verdedigers en zag meerdere basiskrachten wegvallen vanwege blessures. Virgil van Dijk viel al vroeg in het seizoen uit met een zware knieblessure en ook Joe Gomez en Joël Matip zijn niet fit. Desondanks kiest Klopp niet voor Van den Berg en geeft hij in het hart van de verdediging de voorkeur aan Jordan Henderson, Fabinho en de jonge Neco Williams. Het was al langer bekend dat Klopp geen plannen meer had met Van den Berg, waardoor de Nederlander de voorbije weken met meerdere clubs in verband werd gebracht.

Liverpool haalde Van den Berg in de zomer van 2019 voor bijna twee miljoen euro weg bij PEC Zwolle. Vorig seizoen kwam de verdediger tot vier optredens in de hoofdmacht van de regerend kampioen van Engeland, in de EFL Cup en de FA Cup. In deze jaargang speelde Van den Berg voorlopig nog niet in het eerste elftal en moet hij het stellen met optredens in de Onder-23.

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
0
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
11
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties