Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool dringt top drie binnen met dank aan Roberto Firmino

Laatste update:

Liverpool won vorige week zaterdag met 1-2 van Stoke City en net als toen maakte Firmino een doelpunt. De Braziliaan kopte in de blessuretijd van de eerste helft raak nadat Lucas Leiva een vrije trap van James Milner weer had doorgekopt. De voorsprong mocht misschien niet helemaal verdiend worden genoemd, want de bezoekers misten zichtbaar de creativiteit van Sadio Mané en gaven achterin een paar goede kansen weg. Zo schoot Nacer Chadli naast en mikte Hal Robson-Kanu op doelman Simon Mignolet. Aan de andere kant knalde Fimino voorlangs, maar later in het duel kwam hij dus wel tot scoren.

In de tweede helft hanteerde Liverpool nog altijd een te laag tempo, maar had men wel meer grip op het duel. In het eerste kwartier kregen Divock Origi en Milner kansen, maar eerstgenoemde krulde naast en Milner mikte over. In het laatste half uur toonde West Bromwich meer aanvallende intenties, maar verder dan een kans voor Matt Phillips kwam men eigenlijk niet meer. In de absolute slotfase had Alberto Moreno er nog 0-2 van kunnen maken, maar hij slaagde er niet in om het verlaten doel te vullen.

Roberto Firmino voor Liverpool FC...

- Seizoenen: 2

- Doelpunten: 22

- Assists: 15*

Geplaatst door voetbalzone op zondag 16 april 2017

-
Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties