Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool-duo reisde 350 kilometer om stripclub te bezoeken'

Laatste update:

Het medium weet te melden dat de twee om elf uur bij For Your Eyes Only arriveerden en daar tot één uur 's nachts bleven: "Ze hadden het naar hun zin terwijl ze naar de vrouwen op het podium keken. Iedereen wist dat ze nog tegen Spanje moesten spelen, dus het was wel een schok dat ze er waren", wordt een bezoeker geciteerd.

"Ze kwamen binnen met hun vrienden en gingen daarna zitten drinken. Er werden een paar meisjes bij de groep gehaald en een aantal van hun vrienden kregen privédansjes. Lallana komt hier vaker, alle meisjes kennen hem. Soms neemt hij ook andere Liverpool-spelers mee. Hij wordt door de jaren heen steeds arroganter en is behoorlijk afwijzend. Hij is niet eens de beste speler. Ik weet niet zeker of hun vrouwen of partners zo blij zijn met hun aanwezigheid hier", vertelt één van de danseressen.

De spelers van the Three Lions kregen die zaterdag een avond vrij na hun zege op Schotland in het kader van de WK-kwalificatie. Na het incident met Rooney, die dronken opdook op een bruiloft van vreemden, heeft de bond echter besloten om geen avonden uit meer toe te staan. De spelers hebben nu naar alle waarschijnlijkheid een avondklok waar zij zich aan moeten houden.

Vind jij dat de FA een onderzoek in moet stellen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties