Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool en Everton azen op 'Ajax whizzkid' El Ghazi'

Laatste update:

De Sunday People schrijft dat buurmannen Liverpool en Everton het tegen elkaar opnemen in de strijd om de Ajax whizzkid. Volgens de tabloid heeft Roberto Martinez, de coach van Everton, zelf al eens een wedstrijd van Ajax bezocht om de dribbelaar te bekijken. Er wordt gesproken over een transfersom die rond de zestien miljoen euro zou liggen.

De twintigjarige El Ghazi werd in de wandelgangen eerder al genoemd bij Stoke City, Bournemouth en Southampton en de Sunday People is ook op de hoogte van de interesse van laatstgenoemde club, waar Ronald Koeman trainer is. Over Stoke en Bournemouth wordt echter niets geschreven. El Ghazi neemt het zondagmiddag met Ajax op tegen landskampioen PSV.

Denk je dat Anwar El Ghazi goed in de Premier League zou passen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
119
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties