Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool en ongelukkige Salah liggen op ramkoers na besluit van Klopp'

Laatste update:

Manager Jürgen Klopp besloot in Denemarken de nodige spelers te sparen, onder wie aanvoerder Jordan Henderson. Salah had wel een basisplaats en rekende op de aanvoerdersband, maar deze werd uiteindelijk gedragen door Trent Alexander-Arnold. In een interview met AS ventileerde Salah zijn frustraties over dat besluit van Klopp. "Ik heb Salah gebeld over zijn situatie bij Liverpool en hij is boos, maar dat zou nooit invloed hebben op zijn prestaties", zegt Aboutrika bij beIN Sports. De 42-jarige Egyptenaar bracht zijn carrière door bij Tersana, Al Ahly en Baniyas.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot

"Ik weet dat Salah niet gelukkig is bij Liverpool, hij heeft me de redenen verteld. Die kan ik niet allemaal openbaar maken. Maar een van de redenen dat Salah boos is, is omdat hij tegen FC Midtjylland geen aanvoerder werd gemaakt", stelt Aboutrika. De 28-jarige Salah was dit seizoen voorlopig goed voor 16 doelpunten en 4 assists in 21 officiële wedstrijden. Zijn contract bij Liverpool loopt nog door tot medio 2023, maar zijn naam werd eerder gelinkt aan Real Madrid en Barcelona. In interview met AS flirtte hij eveneens met de twee Spaanse topclubs.

"Als Salah speler van Real Madrid of Barcelona zou zijn en hetzelfde niveau haalde als hij nu bij Liverpool doet, had hij al een Ballon d'Or gewonnen. Het is logisch dat een Spaanse krant Salah naar Real Madrid of Barcelona vraagt", geeft Aboutrika te kennen. "Volgens mij overweegt Liverpool uit financiële overwegingen hem te verkopen. Ik heb geen invloed op het besluit van Salah. Hij is mijn vriend en mijn broer, maar hij is slim genoeg om te weten wat het beste voor hem is."

Zie jij Mohamed Salah op korte termijn vertrekken bij Liverpool?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties