Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool en Swansea gelijk op in bizar duel voor Shelvey

Laatste update:

Shelvey beleefde daardoor een wedstrijd om niet snel meer te vergeten. Zijn avond begon nog wel zo goed, toen hij Swansea na anderhalve minuut op voorsprong zette. De eerste twee schoten van de kale middenvelder werden geblokt, maar driemaal bleek scheepsrecht te zijn. Het betekende de eerste tegentreffer voor Liverpool in dit seizoen, maar nog geen twee minuten later stond het alweer 1-1. En ook dit kwam door Shelvey: hij zag bij een terugspeelbal op Michel Vorm Sturridge over het hoofd en de spits van Liverpool profiteerde dankbaar van het slippertje van zijn oude ploeggenoot.

Na de vreemde beginfase was Liverpool de betere ploeg, al was de eerste mogelijkheid nog voor Swansea-spits Wilfried Bony, die hard op Simon Mignolet knalde. Liverpool reageerde met een kans voor Sturridge, die de bal na een pass van Gerrard had moeten afspelen maar voor eigen succes ging, en even later kopte de topschutter (de eerste speler ooit die in de eerste vier Premier League-duels van Liverpool wist te scoren) na een voorzet van de debuterende Moses op Vorm. Namens Swansea liet Bony zich nog zien, na een dubbele combinatie met Michu, maar het schot van de voormalig Vitessenaar was veel te slap om Mignolet onzeker te maken.

Kort hierna ging Shelvey voor de tweede keer in de fout. De middenvelder probeerde het spel te verplaatsen, maar leverde de bal zomaar in bij Moses, die kon opstomen. De van Chelsea gehuurde aanvaller kapte naar binnen en liet Vorm kansloos met een schuiver in de korte hoek: 1-2. Swansea eindigde de tweede helft hierna nog wel goed en kwam dankzij twee slippertjes van Mignolet ook nog dicht bij de gelijkmaker, maar Liverpool hield de voorsprong vast en ging daardoor met een goed gevoel rusten. Michael Laudrup bracht voor de tweede helft Jonathan De Guzman in het veld en met de voormalig Feyenoorder binnen de lijnen zocht Swansea verder naar de gelijkmaker.

Zeven minuten na rust was de eerste goede kans echter voor Liverpool. Jordan Henderson kreeg de bal na een vrije trap van Gerrard voor het doel, maar Andre Wisdom kon net niet hard genoeg schieten, waardoor Vorm kon redden. De keeper zag Philippe Coutinho uitvallen met een schouderblessure en Swansea een klein halfuur voor tijd langszij komen via Michu. De Spanjaard werd met een handig kopballetje gevonden door Shelvey, die zo zijn derde assist van de avond op zijn naam schreef. In het restant deed Swansea het meest zijn best om de wedstrijd nog te winnen, maar het bleef bij 2-2, waardoor Liverpool nu weer terug is op de eerste plek van de ranglijst. De ploeg van Rodgers staat na vier duels op tien punten: een meer dan Arsenal en Tottenham Hotspur.

-
Een gelijkspel is een juist resultaat

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
0
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
3
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties