Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool en United stellen teleur in saai schaakspel

Laatste update:

Georginio Wijnaldum hoopte op tijd fit te zijn, maar de middenvelder van Liverpool moest toch verstek laten gaan vanwege een hamstringblessure die hij opliep in het WK-kwalificatieduel met Frankrijk. Daley Blind speelde negentig minuten; Timothy Fosu-Mensah en Memphis Depay behoorden niet tot de wedstrijdselectie van José Mourinho, die bouwde op een goede balans op Anfield. Bij de voorgaande zes bezoeken aan het stadion van Liverpool stapte de Portugees viermaal als winnaar van het veld. Anderzijds won Mourinho slechts één van zijn vijf ontmoetingen met Klopp, dus boden de statistieken weinig houvast.

De eerste helft was vooral een fysieke strijd en een schaakspel waarin beide ploegen risico meden. In het eerste halfuur hadden de bezoekers het overwicht op het middenveld: United combineerde makkelijker en liet Liverpool niet in het vertrouwde spel komen. Tegelijkertijd kwamen the Reds zelden in de problemen. Na een kwartier mikte Zlatan Ibrahimovic huizenhoog over; veel meer wapenfeiten had United niet.

Liverpool kwam gaandeweg het saaie eerste bedrijf beter in de wedstrijd. Onder aanvoering van Philippe Coutinho liepen de combinaties soepeler, wat onder meer leidde tot een kopbal van Roberto Firmino. Hij kon David de Gea echter niet verrassen, waardoor de ruststand 0-0 was. Ook in de tweede helft startte het team van Mourinho aardig, wat tot uiting kwam in een grote kopkans voor Zlatan Ibrahimovic. De Zweed werd bediend door Paul Pogba, die na een fraaie soloactie een afgemeten voorzet afleverde. Ibrahimovic raakte de bal echter verkeerd en kopte niet richting doel.

Na een uur spelen kwam Adam Lallana binnen de lijnen en dat bracht wat leven in de brouwerij. Liverpool begon beter te spelen en voerde de druk op. De Gea werd gedwongen tot sensationele reddingen op een poging van Emre Can en een poeier van Coutinho van een kleine dertig meter. Dertien minuten voor tijd maakte Wayne Rooney zijn entree, maar ook hij kon de ban niet breken. Na de doelpuntloze remise is Liverpool met zeventien punten terug te vinden op de vierde plek. United heeft drie punten minder verzameld en staat zevende.

-
Verdiende een van beide ploegen meer?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties