Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool-fans belonen Virgil van Dijk: 'Ik ben heel blij met deze prijs'

Laatste update:

Liverpool staat na vier speelrondes ongeslagen aan kop in de Premier League met twaalf punten. In de wedstrijden tegen West Ham United (4-0), Crystal Palace (0-2) en Brighton & Hove Albion (1-0) in augustus kreeg de ploeg van manager Jürgen Klopp geen doelpunt tegen.

View this post on Instagram

Virgil van Dijk is door de supporters van Liverpool verkozen tot speler van de maand augustus! #gefeliciteerd #lekkerbezig #virgilvandijk #liverpool #liverpoolfc #premierleague

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

"Ik wil iedereen die op mij heeft gestemd bedanken", reageert Van Dijk op de clubwebsite. "Ik ben blij met deze prijs, maar eigenlijk heeft iedere speler uit onze selectie de award wel verdiend. Iedereen doet het geweldig en dat zie je ook terug in de resultaten." Liverpool hervat de competitie na de interlandperiode aanstaande zaterdag met een uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Door zijn goede prestaties in de Premier League werd Van Dijk in de Engelse media de afgelopen weken regelmatig geprezen. "Mensen trokken het aan hem bestede bedrag in twijfel, maar hij is tot dusverre iedere cent waard gebleken", zei oud-speler Phil Babb. "Hij heeft echt geholpen om van Anfield weer een vesting te maken. Ik geloof dat we sinds zijn komst in de competitie geen doelpunten thuis hebben tegen gekregen. Hij is gewoon een kolos: goed aan de bal en de baas in de lucht."

-
Terechte keuze?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
23
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties