Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool gaat door, ze kunnen in München een verwoesting aanrichten'

Laatste update:

In de optiek van Ferdinand zou Liverpool juist blij moeten zijn met de eindstand van 0-0. "Het is pas de tweede keer dat Liverpool dit seizoen thuis niet tot scoren komt. Dus de credits zijn voor Bayern, een team met ervaring en dat hebben ze ook bewezen", vertelde Ferdinand is zijn rol als commentator van BT Sport. Maar als het team van Liverpool wakker wordt, moeten ze gaan nadenken en beseffen wat voor resultaat ze hebben neergezet."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

"De spelers van Liverpool moeten denken: 'We kunnen naar de Allianz Arena gaan en scoren'", vervolgde de oud-international. "Ze moeten denken: 'We hebben de nul gehouden en als we achterin goed blijven verdedigen gaan drie van onze vier beste spelers naar voren. Liverpool heeft een ontzettend verwoestende aanval en ze moeten denken dat ze daar kunnen scoren. Dat is wat ik in ieder geval zou denken."

"Ik zou in hun kleedkamer denken: 'Weet je wat jongens, we gaan door'. Ik ben er ook van overtuigd dat Liverpool door zal gaan in München, ja. Absoluut. Alleen al vanwege hun aanvallende kracht, de verwoesting die zij kunnen aanrichten", benadrukte Ferdinand. Owen Hargreaves wees erop dat het gemis van Joshua Kimmich in Beieren Bayern zwaar zal vallen. De Duitser pakte op Anfield zijn derde gele kaart van het seizoen en moet dus het weerzien in München aan zich voorbij laten gaan.

"Kimmich is zonder meer hun beste speler van de afgelopen twee seizoenen. Vandaag speelde hij als een echte Duitse back. Die gele kaart kan alles veranderen, want ze moeten thuis scoren en hij is degene met de meeste assists in het team." Kimmich staat dit seizoen al op 13 assists in 32 officiële duels. "Bayern zal hem missen", erkende ook Ferdinand. "Maar ze hebben Rafinha, een man met veel ervaring."

-
Denk jij dat Liverpool zich voor de kwartfinales plaatst?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
81
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
21
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties