Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool geeft koploper Arsenal gigantisch pak slaag

Laatste update:

Arsenal werd in de eerste twintig minuten van de wedstrijd van het kastje naar de muur getikt. 'SAS' staat bij Liverpool normaal gesproken voor 'Suárez and Sturridge', maar tegen the Gunners stond het voor 'Skrtel and Skrtel'. De verdediger had nog nooit vaker dan een keer gescoord in een wedstrijd, maar dat deed hij nu wel. Al na vijftig seconden werkte hij een vrije trap van Steven Gerrard met zijn knie tegen de touwen. Voor het eerst sinds december 1996, Robbie Fowler tegen Middlesbrough, scoorde Liverpool weer eens binnen een minuut in een thuisduel. Tien minuten later dook Skrtel weer op: hij kopte op fantastische wijze binnen.

De bezoekers werden op ongekende wijze overlopen. Daniel Sturridge werd door Luis Suárez alleen op Wojciech Szczesny afgestuurd, maar de eerste wipte de bal over. Met een majestueuze volley vond Suárez zelf de paal. De 3-0 was slechts een kwestie van tijd en dat doelpunt zou er dan ook komen. Na een razendsnelle counter tikte Raheem Sterling op aangeven van Suárez binnen. De verbazing was van de gezichten van de supporters te lezen, maar het was nog niet afgelopen. Met negentien minuten op de klok werkte de alleen weggestuurde Sturridge de 4-0 binnen.

Ook na de onderbreking ging Liverpool vrolijk verder. Na uitstekend werk van Kolo Touré maakte Sterling zijn tweede (5-0) en de jongeling kreeg vlak daarna een dot van een kans op zijn hattrick. Sterling stond echter buitenspel en bovendien tikte hij de bal rakelings naast. Na een uur had Arsène Wenger genoeg gezien en de manager van Arsenal voerde een driedubbele wissel door: Nacho Monreal, Mesut Özil en Olivier Giroud mochten gaan douchen. Arsenal begon zowaar iets beter te spelen en het leidde tot de eretreffer.

Steven Gerrard legde Alex Oxlade-Chamberlain neer in het strafschopgebied en invaller Mikel Arteta schoot raak van elf meter. Overigens hadden Suárez (vrije trap gepakt door Szczesny) en Jordan Henderson (naast) daarvoor nog grote kansen gekregen op de 6-0. Een grotere afstraffing bleef Arsenal evenwel bespaard, omdat Liverpool het in de slotfase wel geloofde.

-
Is Arsenal voor jou ook nu nog een titelkandidaat?

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
2
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
11
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
134
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties