Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool geeft overwinning op Ajax ternauwernood goed vervolg

Laatste update:

Klopp had zijn elftal voor het duel met Sheffield United op drie plaatsen gewijzigd ten opzichte van het duel in de Johan Cruijff ArenA: Alisson Becker, Jordan Henderson en Jota hadden een basisplaats ten koste van Adrián, Curtis Jones en James Milner. Daarmee bestreed Liverpool the Blades in een uitermate offensieve formatie, want met Jota, Firmino, Mohamed Salah en Sadio Mané stonden er vier aanvallers aan de aftrap. Desondanks kenden the Reds op Anfield geen hele gelukkige start, want na dertien minuten spelen kwamen de bezoekers op voorsprong.

Fabinho vloerde Oliver McBurnie op de rand van het strafschopgebied en na inmenging van de VAR werd de bal op de stip gelegd, nadat aanvankelijk nog een vrije trap van buiten het strafschopgebied was gegeven. Sander Berge wist wel raad met het buitenkansje en tekende vanaf elf meter voor de 0-1. Het was de eerste keer sinds oktober 2018 (destijds tegen Manchester City, 37 Premier League-wedstrijden geleden) dat Liverpool een strafschop tegenkreeg op Anfield. Na de openingstreffer duurde het lang voor de thuisploeg op gelijke hoogte kon komen.

Vier minuten voor de rust vond een voorzet van Henderson het hoofd van Mané, wiens inzet aanvankelijk nog gekeerd werd door Sheffield United-doelman Aaron Ramsdale. Firmino was er in de rebound echter als de kippen bij om de 1-1 te verzorgen. Het duurde tot ruim een kwartier na rust alvorens Liverpool ook op voorsprong leek te komen. Salah leek een uiterst fraaie treffer te maken, maar na inmenging van de VAR werd het doelpunt geannuleerd wegens buitenspel. Enkele minuten later was het echter wél raak voor the Reds.

Een voorzet van Mané vond het hoofd van Jota, die de bal in de verre rechterhoek buiten het bereik van Ramsdale plaatste. Dat de score in de laatste tien minuten niet verder werd opgevoerd, had Sheffield United te danken aan de paal. Na een uiterst fraaie actie verschalkte Salah Ramsdale met een subtiel lobje, maar de bal stuiterde uiteindelijk op het aluminium. Ondanks dat ook Sheffield United in de slotfase nog de nodige mogelijkheden kreeg op de gelijkmaker, wist Liverpool de minimale marge te behouden.

-
Terechte uitslag?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Nagelsmann neemt duo dat goed is voor 135 caps niet op in EK-selectie Duitsland
0
Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
42
VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77
'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
60
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties