Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool haalt opgelucht adem na uitvallen Salah: 'We steunen hem'

Laatste update:

"Een eerste diagnosis heeft bevestigd dat de blessure een spierverrekking is en dat er geen kans is op een scheur in de spier", reageerde assistent-bondscoach Hanzy Ramzy na afloop van het duel op de hamstringblessure van Salah. "Het is geen ernstige blessure. Wij steunen hem met alle energie die we in ons hebben en we hopen dat hij zo snel mogelijk weer terug zal keren."

Een ernstige blessure voor Salah zou voor zijn club Liverpool op een slecht moment komen, aangezien the Reds momenteel verwikkeld zijn in een felle strijd om de koppositie in de Premier League. In de aankomende weken staat onder meer de kraker tegen Arsenal op het programma, terwijl er in de Champions League ook gespeeld wordt tegen Rode Ster Belgrado en Paris Saint-Germain.

Denk jij dat Liverpool een eventuele lange absentie van Mohamed Salah weet op te vangen?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties