Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool had maar een dag eerder moeten komen, het is hun fout'

Laatste update:

Dat werd de Oekraïense zakenman en oligarch in het rode gedeelte van Liverpool niet in dank afgenomen, maar Dnipro beweert nu dat Liverpool juist degene was die de spelbreker was. "Onze president kon de speler niet eens behouden, omdat er aan de gelimiteerde transfersom was voldaan", legt algemeen directeur Andriy Rusol uit. "Die Britten hadden echter geen tijd om de transactie af te ronden. Onze club kon de documenten niet tekenen omdat we het geld nog niet ontvangen hadden. Zo simpel is het."

Kolomoyski valt volgens Rusol helemaal niets te verwijten: "Hij stond een vertrek van Konoplyanka toe, maar er was gewoon niet veel tijd meer. Maar dat is niet onze fout, de officials van Liverpool hadden maar een dag of twee eerder moeten komen. We wachtten tot de laatste seconde op het geld van Liverpool, maar dat kwam maar niet. Hoe Evgen heeft gereageerd? Hij is een sterke persoonlijkheid, een echte professional. Hij weet dat een transfer naar een grote club slechts een kwestie van tijd is", besluit Rusol.

De 24-jarige Konoplyanka debuteerde op zijn 17e bij Dnipro en speelt er al zijn gehele loopbaan. De linksbuiten, die 35 interlands achter zijn naam heeft staan, kwam tot dusver tot 25 doelpunten in 125 competitiewedstrijden. In maart 2011 deed Dynamo Kiev nog een poging om de linksbuiten over te nemen, maar een bod van 14 miljoen werd afgeslagen. Trainer Juande Ramos taxeerde Konoplyanka toen nog op 'vijftig tot zestig miljoen euro'. Konoplyanka heeft nog een contract tot de zomer van 2015.

Denk jij dat Evgen Konoplyanka volgend seizoen in de Premier League speelt?

Meer nieuws

Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
4
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
16
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
12
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
1
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
27
The Telegraph: Justin Bijlow in beeld bij slechts 1 club uit de Premier League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties