Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool heeft een kogel ontweken, deze moesten ze absoluut winnen'

Laatste update:

In een groep met verder titelhouder Real Madrid en FC Basel geldt Ludogorets als de 'zwakke broeder' en dus was een zege ingecalculeerd. Volgens analyticus en voormalig Arsenal-middenvelder Paul Merson mogen the Reds van geluk spreken dat het eerste duel niet direct verliespunten opleverde. "Liverpool heeft een kogel ontweken", liet Merson weten bij Sky Sports.

"Daarover is geen twijfel mogelijk, want als je voor eigen publiek niet wint van Ludogorets, dan weet je eigenlijk ook al dat je je niet kwalificeert voor de volgende ronde", geeft de oud-voetballer aan. "Ze zullen wel beter spelen als ze tegenover Real staan, maar dat is ook hard nodig. Deze wedstrijd moesten ze absoluut winnen. Hoe maakt niet uit; ze zijn terug in Europa en alleen de drie punten tellen."

Rodgers
Trainer Brendan Rodgers had van tevoren al ingeschat dat het duel met Ludogorets geen eenvoudige opgave zou worden. "Want zij zijn kampioen van hun land en er zijn weinig slechte teams in de Champions League. Wij zitten nog niet op het niveau van vorig seizoen, dat is duidelijk. We hebben veel nieuwe spelers die ingepast moeten worden. Het is belangrijk dat we ondertussen wel blijven winnen."

UEFA Champions League
FC Basel
1 - 0
Liverpool
Denk je dat Liverpool overwintert in de Champions League?

Meer nieuws

Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
1
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties