Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool hoopt twijfelende Depay over de streep te hebben getrokken

Laatste update:

Liverpool moet met andere argumenten komen en hoopt Depay ervan te kunnen overtuigen dat een verhuizing naar Anfield de best mogelijke stap zou zijn voor de aanvaller. Het Algemeen Dagblad schrijft dat Depay voor het weekend naar Engeland is gegaan, voor een gesprek met de huidige nummer vijf van de Premier League. Liverpool hoopt Depay in dit onderhoud over de streep te hebben getrokken.

In eerste instantie werd gedacht dat Depay naar Engeland was gevlogen voor een gesprek met United, maar dat werd zaterdagavond ontkend door de topscorer van de Eredivisie. PSV heeft aangegeven dat Depay minstens 25 miljoen euro moet kosten; hij mag eerst proberen om een persoonlijk akkoord te bereiken met een club, vervolgens gaat PSV pas met deze vereniging in gesprek over een transfersom.

Memphis Depay moet voor Liverpool kiezen

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
14
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
8
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
17
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties