Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool houdt aanvoerder binnenboord: 'Zou nergens anders willen spelen'

Laatste update:

Henderson maakte in 2011 voor achttien miljoen euro de overstap van Sunderland naar Liverpool en kwam sindsdien tot 211 competitieduels voor the Reds, waarin hij 21 keer scoorde. In juni 2015 nam hij de aanvoerdersband over van de vertrokken Steven Gerrard. Vorig seizoen was hij doorgaans basisspeler onder Jürgen Klopp, maar in de eerste drie duels van deze jaargang begon hij op de bank. Zaterdag verscheen hij wel aan de aftrap bij de 1-2 zege op Leicester City.

Nieuw contract! Aanvoerder Jordan Henderson van Liverpool lag nog tot medio 2020 vast, maar heeft zich 'voor de lange termijn' verbonden aan de club. #lfc #liverpoolfc #premierleague #henderson

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

In juni werd Henderson 28 jaar en als het aan hem ligt, blijft hij nog jaren voor Liverpool voetballen. "Ik ben heel blij om voor een lange periode bij te tekenen", vertelt de 44-voudig international van Engeland, die deze zomer deel uitmaakte van de WK-selectie. "Mijn eerste contractondertekening bij Liverpool voelt niet als heel lang geleden. Sterker nog: het voelt als de dag van gisteren. Maar er is sindsdien veel gebeurd."

"Ik heb het gevoel dat het steeds beter met me gaat gedurende mijn tijd hier. Ik geniet ervan. Er is geen plek ter wereld waar ik liever zou voetballen. Ik hoop hier zolang mogelijk te blijven", aldus Henderson. Dat hij in de eerste drie duels van het seizoen begon als wisselspeler, kwam mede doordat Georginio Wijnaldum zijn plek behield. Zaterdag stonden ze echter samen in de basis; Naby Keïta was toen het kind van de rekening.

Hoort Jordan Henderson in de basis bij Liverpool?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties