Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool imponeert en kan klus in eigen huis klaren tegen Hoffenheim

Laatste update:

In een levendige openingsfase waren het vooral de Duitsers die doelgevaar stichtten. Na tien minuten mocht Hoffenheim hopen op een vroege voorsprong, nadat Björn Kuipers gedecideerd naar de stip wees. Dejan Lovren beging een overtreding op Serge Gnabry, waarna Andrej Kramaric zijn ploeg op voorsprong kon zetten. De Kroaat schoot de bal echter slap door het midden, waardoor Simon Mignolet simpel redding kon brengen.

Daarna werd Liverpool sterker en na ruim een halfuur spelen was het Alexander-Arnold die Jürgen Klopp liet juichen. De achttienjarige rechtsback, die zijn Europese debuut maakte, mocht de toegewezen vrije trap nemen, schoot vanaf 25 meter op doel en liet Oliver Baumann kansloos. Voor rust kregen Roberto Firmino en Lovren nog de mogelijkheid de tweede te maken, maar beiden faalden.

Trent Alexander-Arnold doet DIT in zijn UEFA Champions League-debuut voor Liverpool FC! ????

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 15 augustus 2017

Serge Gnabry en Sandro Wagner konden namens Hoffenheim eveneens niet tot scoren komen, hoewel laatstgenoemde dichtbij was door de paal te raken. Na de onderbreking dacht Gnabry de gelijkmaker te hebben gemaakt, maar zijn goal werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Een minuut later was het Sadio Mané die aan de andere kant van het veld de marge kon verdubbelen, maar hij stuitte op Baumann.

De Duitse doelman excelleerde in de tweede helft en pareerde pogingen van Lovren en Mohamed Salah. Een kwartier voor tijd scoorde James Milner na een counter de 0-2. De voorzet van de Engelsman belandde op fortuinlijke wijze in het doel nadat Havard Nordtveit de bal toucheerde. Mark Uth zorgde vlak voor tijd nog voor de 1-2, maar verder kwam Hoffenheim niet. Volgende week wacht de return in Liverpool.

-
Denk jij dat Liverpool TSG Hoffenheim uit gaat schakelen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties