Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool is een prachtclub die het verdient om aan de top te staan'

Laatste update:

"Ik ben erg blij dat ik daar naartoe ga. Brendan Rodgers heeft bewezen een goede coach te zijn en ik kan niet wachten om met zo'n wereldtrainer aan de slag te gaan. Het is belangrijk om bij een club te zitten waar je het vertrouwen voelt. Bij Liverpool kreeg ik dat vertrouwen direct. Ik moet hard werken en dan moet alles goed komen", aldus Origi.

Liverpool eindigde het seizoen op de zesde plaats en daarmee staat de club in de ogen van de Belgisch international veel te laag: "Liverpool is een prachtige club die het verdient om aan de top te staan en met de spelers die er nu spelen, had de club ook in de top van de competitie moeten eindigen." Origi scoorde dit seizoen zelf acht keer in 33 wedstrijden voor Lille.

Denk jij dat Divock Origi gaat slagen bij Liverpool?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties