Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool is het helemaal kwijt en wordt compleet weggevaagd door Napoli

Laatste update:

In een poging zijn elftal aan de praat te krijgen wisselde Klopp driemaal ten opzichte van het Premier League-duel met Everton (0-0): Konstantinos Tsimikas, Fábio Carvalho en Darwin Núñez maakten plaats voor Andy Robertson, James Milner en Roberto Firmino. Napoli imponeerde in het weekend tegen Lazio (1-2), maar werd toch op twee plekken gewijzigd: Mário Rui en Hirving Lozano werden ingeruild voor Mathías Olivera en Matteo Politano.

Al in de tweede minuut werd Liverpool gewaarschuwd, toen Victor Osimhen na het omspelen van Alisson Becker uit een lastige hoek op de paal schoot. Drie minuten daarna ging het alsnog mis voor the Reds, die een penalty tegen kregen vanwege hands van James Milner. Piotr Zielinski stuurde Alisson van elf meter de verkeerde kant op: 1-0. Vrijwel alles ging fout bij Liverpool en ook Virgil van Dijk deelde in de malaise: de aanvoerder ging op de voet staan bij Osimhen en kreeg een strafschop tegen. De neergehaalde spits ging zelf achter de bal staan en zag Alisson de bal uit de onderhoek tikken.

Napoli bleef vol jagen op meer doelpunten en kwam na een half uur heel dichtbij. Osimhen pikte de bal af bij Joe Gomez en had vrij baan. De Nigeriaan speelde af naar Khvicha Kvaratskhelia, die zag hoe Van Dijk zijn inzet voor open doel van de lijn haalde. Een minuut later ging de bal er alsnog in. Gomez liet zich de bal wederom ontfutselen, waarna Napoli via een simpele een-twee tussen Zielinksi en André Zambo Anguissa de rest van de Liverpool-defensie openreet. Laatstgenoemde tikte vervolgens van dichtbij binnen: 2-0.

De beslissing viel verrassend genoeg al een minuut voor rust. De uiterst ongelukkig spelende Gomez kon niet voorkomen dat Kvaratskhelia vanaf de achterlijn kon voorzetten, waarna de vrije Giovanni Simeone de bal zo kon binnenlopen: 3-0. Het was voor de zoon van Diego Simeone zijn eerste doelpunt in de Champions League. Klopp verloste Gomez in de rust uit zijn lijden door Joel Matip in te brengen, maar daarmee werd het niet veel beter voor Liverpool.

In zijn tweede speelminuut werd de ingebracht verdediger in de diepte verrast door Zambo Anguissa, die breed legde op Zielinski. De Pool stuitte eerst op Alisson en maakte het in de rebound alsnog af: 4-0. De individuele klasse van Luis Díaz verzachtte de pijn voor Liverpool luttele minuten later: de Colombiaan dribbelde van links naar binnen en vond van zestien meter de verre hoek: 4-1. Díaz kwam na een voorzet van Trent Alexander-Arnold dicht bij zijn tweede, maar zag zijn inzet door Alex Meret worden gekeerd.

Meer nieuws

Lucas Moura blikt terug op tragische CL-uitschakeling Ajax: 'Geen woorden voor'
0
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
0
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
2
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
15
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
17
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties