Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool keert terug voor wereldkampioen en biedt vier miljoen per jaar'

Laatste update:

Volgens Le Progrès en La Gazzetta dello Sport heeft Liverpool zich inmiddels opnieuw gemeld bij de zaakwaarnemer van Fekir, die vorig jaar met les Bleus de wereldtitel won. De Champions League-winnaar zou de 25-jarige middenvelder al een vijfjarig contract, tegen een jaarsalaris van vier miljoen euro, hebben voorgelegd.

De door Lyon gewenste transfersom kan echter nog wel voor complicaties zorgen. Liverpool was vorig jaar rond voor een bedrag van zestig miljoen euro, maar is niet van plan om die som deze zomer opnieuw op tafel te leggen. Fekir ligt nog maar een jaar vast bij les Gones en zou daarom na het aankomende seizoen gratis van club kunnen wisselen.

Jean-Michel Aulas, de preses van les Gones lijkt echter niet onder de indruk van dit feit en heeft een transfersom van minstens vijftig miljoen euro in gedachten. Liverpool heeft echter mogelijk nog een andere manier om een deel van dit bedrag op te hoesten: de Engelsen spelen op 31 juli in het Zwitserse Geneve op vriendschappelijke basis tegen Lyon en de inkomsten van die wedstrijd zouden gebruikt kunnen worden om de uiteindelijke transfersom wat omlaag te krijgen.

Zou jij Nabil Fekir een goede aanwinst vinden voor Liverpool?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
0
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
31
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties