Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool komt fout Robertson te boven en rekent af met Arsenal

Laatste update:

Vroeg in de wedstrijd ontsnapte Mané aan een rode kaart. In een poging om Kieran Tierney van de bal te houden plantte hij zijn elleboog na 125 seconden spelen vol in het gelaat van de Arsenal-back. Scheidsrechter Craig Pawson spaarde Mané door een gele kaart uit te delen. De thuisploeg had de wedstrijd vanaf de eerste minuut onder controle, maar kwam na 25 minuten spelen toch op achterstand. Robertson verwerkte een voorzet vanaf de linkerflank ongelukkig, waardoor hij onbedoeld Lacazette vrij voor doelman Alisson zette. De Franse spits raakte de bal niet goed, maar desondanks liet hij de Braziliaanse sluitpost kansloos. Even daarvoor was Trent Alexander-Arnold dicht bij de openingstreffer namens Liverpool; zijn afstandschot werd van richting veranderd en spatte uiteen op de lat.

Hoeveel wedstrijden schorsing had deze actie opgeleverd in de Eredivisie? ??

Geplaatst door voetbalzone op Maandag 28 september 2020

Arsenal kon niet lang van de voorsprong genieten. Al een paar minuten na de 0-1 trok Liverpool de stand gelijk. Pawson pastte uitstekend de voordeelregel toe toen Naby Keïta op het middenveld naar de grond werd gewerkt. De bal kwam terecht bij Mohammed Salah, wiens inzet nog gekeerd werd door Bernd Leno. Sadio Mané stond op de juiste plek om de gelijkmaker binnen te werken. Liverpool stelde in korte tijd orde op zaken en boog de achterstand om in een voorsprong. De voorzet van Alexander-Arnold was te hoog voor Mané, waarna Robertson in de zestien opdook en zijn eerdere fout goedmaakte door de 2-1 achter Leno te prikken. De voorsprong was verdiend, daar Liverpool de bovenliggende partij was en vrijwel de gehele eerste helft de lakens uitdeelde.

Alexandre Lacazette zegt 'merci' na gestuntel in de Liverpool-defensie! ??

Geplaatst door voetbalzone op Maandag 28 september 2020

Virgil van Dijk, die net als Georginio Wijnaldum de hele wedstrijd speelde, zette de lijnen uit in de achterhoede en strooide de volledige wedstrijd met fraaie passes. In verdedigend opzicht kwam hij persoonlijk nauwelijks in de problemen, maar zag hij toch hoe Lacazette in de tweede helft tot twee keer toe vrij voor Alisson opdook. Waar de Franse spits bij zijn eerste kans buitenspel bleek te staan, mocht het team van manager Klopp keeper Alisson bedanken voor een goede redding oog in oog met de Arsenal-aanvaller. Invaller Dani Ceballos had een weergaloze steekbal in huis op Lacazette, maar de spits wist de 2-2 niet te scoren. Aan de andere kant van het veld verprutste invaller Diogo Jota tot twee keer toe een grote kans om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Vlak voor tijd was het alsnog raak voor de Liverpool-aanwinst. David Luiz kopte een voorzet van Alexander-Arnold in de voeten van Jota, die vanaf de rand van het strafschopgebied de eindstand op 3-1 bepaalde.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties