Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool komt in topper sterk terug van achterstand na 47 seconden

Laatste update:

De wedstrijd was nog geen minuut oud toen de bezoekers uit Londen op voorsprong kwamen. Moussa Sissoko was ijzersterk op het middenveld en stuurde Heung-Min Son de diepte in op de linkerflank. De Zuid-Koreaan kapte naar binnen en haalde verwoestend uit. Via de rug van Dejan Lovren schoot hij de bal hard tegen de lat, waarna Harry Kane op de juiste plek stond om de 1-0 tegen de touwen te koppen. Liverpool had nog genoeg tijd om de schade te herstellen en daar slaagde het team van manager Jürgen Klopp uiteindelijk in.

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

De druk op het doel van Paulo Gazzaniga werd met name na rust steeds heviger. Tottenham was al een paar keer goed weggekomen toen Henderson de bal voor zijn voeten kreeg in het strafschopgebied. De aanvoerder van Liverpool liet Anfield ontploffen door te scoren in de verre hoek. De koploper van de Premier League rook bloed en ging voor de overwinning. De zege kwam er, mede door behulp van Serge Aurier. De Tottenham-verdediger beging een ongelukkige overtreding op Sadio Mané. Terwijl hij de bal weg wilde werken trapte hij op de kuit van de Liverpool-aanvaller. Vanaf elf meter maakte Salah geen fout: 2-1.

Niet lang na zijn doelpunt zat de wedstrijd voor Salah erop. De Egyptenaar had last van de enkel die hem eerder al aan de kant hield en liet zich vervangen. Zonder Salah binnen de lijnen kreeg Tottenham nog een grote kans om een punt uit het vuur te slepen. Danny Rose kreeg een vrije schietkans, maar met zijn verkeerde rechterbeen schoot hij de bal hoog over. Zodoende blijft Liverpool ongeslagen aan kop, terwijl Tottenham terug te vinden is op een teleurstellende elfde plaats.

-

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
22
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties