Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool kondigt komst Balotelli officieel aan

Laatste update:

De 24-jarige Balotelli is voor naar verluidt twintig miljoen euro overgenomen van AC Milan en kan gezien worden als de opvolger van de naar Barcelona vertrokken Luis Suárez. Liverpool ging in eerste instantie voor Loïc Rémy, maar de transfer van de spits van Queens Park Rangers ging vanwege een mislukte medische keuring (zo wordt althans beweerd) niet door. Liverpool kwam vervolgens uit bij Balotelli, die zijn handtekening heeft gezet onder een meerjarig contract van onbekende duur.

Balotelli speelde in de Premier League eerder voor Manchester City, dat maandagavond nog de tegenstander is van Liverpool. Hij speelde 54 competitiewedstrijden voor the Citizens en wist daarin 20 keer te scoren. Vervolgens keerde Balotelli terug naar de Serie A en in het shirt van Milan kwam hij tot 26 doelpunten uit 43 competitiewedstrijden. De aanvaller werd echter niet gelukkig bij zijn rentree op de Italiaanse velden en wilde na anderhalf jaar weer weg.

Liverpool bood uitkomst: Balotelli is de negende nieuwkomer van de nummer twee van het afgelopen seizoen in de Engelse competitie, na Rickie Lambert, Adam Lallana, Emre Can, Lazar Markovic, Dejan Lovren, Alberto Moreno, Javi Manquillo en Divock Origi. Laatstgenoemde is direct na zijn transfer weer verhuurd aan Lille. Balotelli zou aankomende zondag in de uitwedstrijd bij Tottenham Hotspur zijn debuut kunnen maken voor Liverpool.

"Ik ben hier heel blij mee", reageert Balotelli op de website van zijn nieuwe club. "Liverpool is een van de grootste clubs van Engeland en speelt goed voetbal. Er is hier een geweldig team met veel jonge spelers, daarom wilde ik graag hierheen komen." Volgens Brendan Rodgers heeft Liverpool 'slim zaken gedaan': "Er staan geen vraagtekens bij Mario's kwaliteiten. Hij is een wereldtalent en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken."

Mario Balotelli is een aanwinst voor Liverpool

Meer nieuws

Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
1
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
5
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
21
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties