Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool koopt tiener van Rode Duivels voor twaalf miljoen euro

Laatste update:

Origi doorliep de jeugdopleiding van Racing Genk en stapte op zijn vijftiende over naar Lille. Daar debuteerde hij twee jaar geleden in het eerste elftal. Inmiddels heeft de aanvaller veertig wedstrijden in de Franse competitie achter zijn naam staan. Op het WK 2014 maakte hij indruk bij België: krap drie maanden na zijn interlanddebuut mocht hij van bondscoach Marc Wilmots mee naar Brazilië.

Origi deed mee in de drie groepswedstrijden tegen Algerije, Rusland en Zuid-Korea en scoorde tegen de Russen. Al gauw gingen er geruchten dat Liverpool het had voorzien op hem en informatie bleek juist. Liverpool telt nu een onbekend bedrag voor hem neer, al gaan de meeste Engelse media uit van twaalf miljoen euro. Lille mag komend seizoen nog genieten van Origi en ziet hem dan naar Anfield vertrekken.

Liverpool kocht deze zomer al Rickie Lambert, Adam Lallana, Emre Can, Lazar Markovic en Dejan Lovren en gaf aan die vijf nieuwelingen honderd miljoen euro uit. Voor hoe lang Origi nu tekent bij Liverpool is niet bekend. Hij verklaart erg blij te zijn met de grote transfer naar de Champions League-deelnemer. "Liverpool is een van 's werelds grootste clubs en ik ben erg blij dat ik deel mag gaan uitmaken van de historie van Liverpool."

Een goede aankoop van Liverpool?

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
10
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties