Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Liverpool krijgt voor totaal van 95 miljoen toch medewerking van Leipzig'

Laatste update:

Liverpool nam onlangs afscheid van Philippe Coutinho, die voor een bedrag dat op kan lopen tot 160 miljoen euro naar Barcelona is vertrokken. De Engelsen hebben daardoor een vacature op het middenveld en zouden er niet afwijzend tegenover staan om een paar maanden eerder over Keïta te kunnen beschikken. RB Leipzig toonde zich tot nu toe niet bereid om mee te werken aan een dergelijke deal, maar volgens BILD begint de houding in Saksen te veranderen.

Liverpool zou bereid zijn 15 tot 20 miljoen euro bovenop het al eerder overeengekomen bedrag te betalen, waardoor de totale transfersom op kan lopen tot 95 miljoen euro. Hoewel Leipzig het geld door de steun van Red Bull niet per se nodig heeft, moet de club vanwege de Financial Fair Play-reglementen van de UEFA wel zorgen voor extra inkomstenstromen.

Keïta slaagt er daarnaast in de eerste seizoenshelft niet in om dezelfde indruk te maken als hij in de afgelopen voetbaljaargang deed. De Duitse boulevardkrant meldt dat zijn ploeggenoten denken dat de Guinees al met zijn hoofd bij Liverpool zit en daardoor niet volledig gefocust is op zijn spel bij die Roten Bullen. De keuze van Keïta om zijn Duitse lessen te laten zitten voor Engelse les heeft naar verluidt voor verder kwaad bloed gezorgd.

Vind jij dat Liverpool in de buidel moet tasten om Naby Keïta eerder in huis te halen?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
27
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
34
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
36
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties