Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool langer door met verdediger: 'Dit betekent heel veel voor mij'

Laatste update:

De 22-jarige jeugdinternational maakte in het seizoen 2009/10 zijn debuut in het eerste van Liverpool en speelde tot dusver 28 competitiewedstrijden voor de club, waarvan vier in het lopende seizoen. In de Engelse media werd gemeld dat Liverpool niet van plan was om aan de salariseisen van Kelly te voldoen, maar de club en speler hebben elkaar nu toch gevonden in een akkoord over een nieuw contract.

"Ik ben hier erg gelukkig mee", zei Kelly na het zetten van zijn handtekening. "Dit betekent heel veel voor mijzelf en voor mijn familie. Ik zit sinds mijn zevende bij Liverpool, dus deze club zit in mijn hart. Als Liverpool-supporter is het geweldig om het shirt te mogen dragen en ik doe iedere wedstrijd mijn best om alles te geven voor de fans. De club toont het vertrouwen in mij en daar ben ik erg dankbaar voor."

Martin Kelly wordt ooit basisspeler bij Liverpool

Meer nieuws

Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
3
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
5
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
26
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties