Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liverpool-legende Alan Hansen ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis

Laatste update:

"De gedachten en steun van iedereen bij Liverpool FC zijn bij onze legendarische voormalige aanvoerder Alan Hansen, die momenteel ernstig ziek in het ziekenhuis ligt", opent Liverpool zijn statement.

"Hansen, een verdediger van de grootste elegantie, heeft tijdens een periode van veertien jaar bij the Reds - hij kwam in 1977 over van Partick Thistle - onder meer acht landstitels, drie Europacups, twee FA Cups en drie League Cups gewonnen."

Hansen, die door zijn teamgenoten 'Jocky' werd genoemd, speelde tussen 1977 en 1991 liefst veertien jaar voor Liverpool. In die tijd won hij met zijn club de Europacup I in 1978, 1981 en 1984.

Hansen, die zich vier jaar lang aanvoerder van Liverpool mocht noemen, speelde liefst 620 duels voor de club uit de muziekstad. Daarmee staat Hansen in de top 10 van Liverpool in het klassement van meeste wedstrijden voor de club. Hansen kwam ook 26 keer uit voor de nationale ploeg van Schotland.

"De club heeft momenteel contact met de familie van Alan om onze steun te bieden in deze moeilijke tijd, en onze gedachten, wensen en hoop zijn bij Alan en de hele familie Hansen."

"We zullen te zijner tijd verdere updates verstrekken zodra we deze ontvangen, en we verzoeken dat de privacy van de familie Hansen op dit moment wordt gerespecteerd", sluit Liverpool zijn statement af.

Meer nieuws

Alex Pastoor lyrisch over AZ-speler: 'Ik vergelijk hem met Andrea Pirlo'
1
Het verhaal van de zesvoudig landskampioen die vanaf deze zomer amateurclub is
1
Chelsea-ster eerlijk over mogelijke problemen in kleedkamer met Enzo Fernández
0
Oefenduels Eredivisie: FC Utrecht wint in eerste duel tegen RC Lens
22
FC Kopenhagen ontvangt bod van 5 miljoen van Serie A-club voor Kevin Diks
4
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
12

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties